суббота, 2 июня 2018 г.

hunde_portugal

om Dogs of Portugal

Dogs of Portugal er en multikulturel gruppe engagerede mennesker med vidt forskellige baggrunde, som frivilligt og ulønnet bruger vores tid på at forbedre levevilkårene for forladte, omstrejfende og vanrøgtede hunde i Portugal. Vi har forskellige nationaliteter og professionelle baggrunde, men vi står sammen i arbejdet for at forbedre dyrenes vilkår. Dogs of Portugal har teams i flere europæiske lande.

Alt DOPs arbejde er nonprofit. Vores overordnede mål er, at forbedre vilkårene for gadehunde og –katte i Portugal. Det gør vi ved at hjælpe de bedste internater i Portugal med at højne hundenes livskvalitet igennem rådgivning, organisering, fundraising og service. Sideløbende iværksætter vi projekter som sterilisation af gadehunde, foderdonations-kampagner, at DOP besøger skoler og fortæller om hundenes vilkår, mv. Herigennem søger DOP at udbrede et mere omsorgsfuldt syn på dyr, end det der er almindeligt i Portugal. Kernegruppen af frivillige i DOP koordinerer deres egne projekter og ressourcer og tager ansvar for, at overholde mål og tidsplan.

I Danmark er vi et lille, engageret DOP team – Læs mere om os under Hvem er vi

Omfanget af omstrejfende hunde er massivt i Portugal, og de ses af mange mennesker som affald eller skadedyr, og bliver behandlet derefter. Livet for en hund på gaden er meget barsk og ender sjældent lykkeligt. Hundene sulter, bliver kørt ned, forgiftes, bliver mishandlede eller kommer til skade, uden at få hjælp. De slås med andre hunde, om mad eller territorier, og de får hvalpe igen og igen, der også kommer til verden til et hårdt og håbløst liv. Hundenes kontakt med mennesker består ofte i, at de bliver jaget væk når de søger efter mad, ved at der bliver smidt ting efter dem.

Dertil kommer, at grundvilkårene for ”familie”hunde i Portugal generelt er meget dårligere end i Danmark, ligesom man ser helt andre grader af mishandling af hunde i Portugal. Det er årsagen til, at vi ønsker at hjælpe hundene og støtte de mennesker, der arbejder hårdt for, at hundene får bedre vilkår. Det gør vi bl.a. via internatet Cantinho da Milú i Palmela, Portugal, der huser over 650 hunde. Internatet har exceptionelt gode forhold – ingen hunde står lænkede, alle bor i mindre grupper i rene, velholdte hundegårde og der er store friløbsområder. Mange af hundene der kommer til internatet har en fortvivlende historie bag sig, og vi arbejder målrettet med, at styrke hundene både fysisk og psykisk og give dem tillid til mennesker, så de har bedre mulighed for at få en ny chance hos en kærlig familie.

Internatet har en gruppe ansatte til daglig rengøring, fodring, pleje/medicinering og almen drift, og DOP frivillige knokler indenfor ansvarsområderne rehabilitering (GRC) som træner og går ture, udenlands adoptioner/udenlandske voluntører, lokale adoptioner/opfølgende arbejde, senior gruppen (særlig omsorg og pleje til de gamle hunde, “Apoteket” (medicin og tilbehør), “Spa teamet” som varetager medicinske bade og soignering. Dertil påtager frivillige sig opgaver såsom at tage hånd om nyindkomne hunde, indfange hunde på gaden samt at søge donationer/sponsorer, vedligeholdelse af hundegårdene/internatet samt lave oplysende arbejde mv.

Du kan støtte DOPs arbejde på flere forskellige måder; via økonomisk støtte, donationer, ved at arbejde frivilligt på internatet i Portugal, være sponsor for en hund eller adoptere en hund til Danmark, eller ved tage del i arbejdet i DOP dk.

Der er mange måder at hjælpe hundene på, og forskelligt “hundegrej”, medicin mv. modtages med kyshånd!

Der er altid behov for hundemad, især specialfoder fx til hvalpe og gamle hunde. Internatet har store udgifter til foder hver måned, og der er sjældent råd til at købe specialfoder. Derfor gør selv en lille donation, fx til at dække udgiften for en pose hvalpefoder, en stor forskel. Vi har pt. desværre ikke mulighed for at transportere foder til Portugal.

Økonomisk støtte er en kærkommen hjælp for internatet. Ved at støtte med en fast overførsel hver måned, er du med til at sikre, at internatet har mulighed for at planlægge fremad, fx investere i materialer til vedligeholdelse af hundegårdene og købe medicin til hunde med kroniske sygdomme.

Posted by

Amy har fået sin nye start, hos familien Jøns i Værløse!

Amy blev i første omgang fjernet af politiet, fra et elendigt “internat” i det nordlige Portugal, og blev placeret hos Milu. og derfra gik rejsen videre til DK!

Heldigvis er Amy ikke mærket af hendes barske fortid, og det var en glad hund der landede i Kastrup og fik spist alle godbidderne hendes nye familie havde med.

Tillykke med jeres dejlige puttehund, og tusind tak fordi I valgte at adoptere Amy!

Taslan – sorte hunde er de sødeste, siger Taslan!

Taslan ankom til internatet som lille hvalp, sammen med sin mor og sine 5 kuldsøskende. Tidligere ejer havde ikke fået sin hunhund steriliseret og endte så her… Taslans søskende var brune og er alle blevet adopteret, han blev som ene sort hvalp hængende på internatet. “Black dog syndrome” er et velkendt fænomen på internater, langt de fleste mennesker fravælger bare sorte hunde (medmindre det er en racehund…) Så nu vil vi gøre vores bedste for at finde et dejligt hjem til den her lille skønling!

Taslan blev født d.1/5 2017 og han er af mellemstørrelse, 45cm. høj og vejer 15 kg. Han er vaccineret, neutraliseret og behandlet imod orm. Og så er han bedårende! I de trygge, kendte omgivelser på internatet ser vi en glad, mild og social ung hund, der er god med andre hunde og sød og opmærksom i kontakten med mennesker. Den udfordring, der vil følge med, hvis man er så heldig at få Aslan i sin familie, er at han ikke kender særlig meget til “verden udenfor”. Dvs. han bliver usikker ved nye ting, og skal introduceres til omverden i et nænsomt tempo. Han bliver fx beklemt når man går udenfor internatet, men så snart han bliver opmuntret og begynder at snuse, bliver han mere og mere nysgerrig. Så man skal være klar på, at Taslan skal lære alt “fra start”, selvfølgelig via belønningsbaseret træning. Han har alle muligheder for at blive en dejlig familiehund.

Taslan siger, at han mest af alt ønsker sig en kærlig familie som består af voksne mennesker og gerne en sød hundeveninde, og hvor han får tid og rum til at lære alt det, der endnu ikke har været ham forundt. Og at han vil være den bedste vovse han overhovedet kan og at han giver de bedste hundekys!

(lille klip med Taslan udenfor internatet, med Marion fra DOP Tyskland)

Melanie – den ældste af “fabrikkens hunde” / Sponsorhund

Brie – lille yndighed

Brie så dagens lys i januar 2017 og hun er en køn lille hyrdetype, 45 cm høj og vejer 8,5 kg. Hun er steriliseret, vaccineret og behandlet imod orm.

I Santo Tirso, i den nordlige del af Portugal, ligger der en række “tvivlsomme” internater, hvoraf to er ved at blive efterforsket af politiet for vanrøgt af hundene. Brie blev bragt til os fra et andet internat i det område, og vi har lovet hende at finde den perfekte familie til hende!

Om Brie kan vi fortælle, at hun er en bedårende lille skønhed, der er sød, forsigtig og temmelig usikker på den store verden. I kontakten med mennesker er hun meget kærlig og giver en masse kys, og hun vil rigtig gerne putte. Hun er venlig og social sammen med andre hunde, og bor i en hundegård med en større flok små hunde.

Ude på tur er Brie nysgerrig når man opmuntrer hende, men hun har også fart på og har ingen begreber om det der med at gå i snor. Hun cirkler meget omkring ens fødder, fordi hun søger støtte hos en når hun bliver usikker. Det der med at snuse er et hit, og godbidder er også meget populært, så med ro, tålmodighed og trinvis intro til alle de nye ting, er vi sikre på, at hun vil tage tigerspring! Det samme gælder selvfølgelig “gå artigt i snor” træning, med positiv forstærkning – masser af godbidder, skal hun nok finde ud af, at det er fantastisk at følges ad med mennesker og undersøge omgivelserne imens.

Vi søger et omsorgsfuldt hjem uden børn, da hun kan fare sammen ved pludselige bevægelser, og derfor vil det liv, som børn giver i huset, være lidt for meget for hende (teenagere vil være ok) En familie med masser af looove og tålmodighed, grønne omgivelser og gerne en anden lille hund. Dem som får lille Brie har virkelig vundet i hundelotteriet!

Maki – mild & forsigtig bamsehund

Maki så verden for første gang i starten af 2015, og han er nu en stor, pjusket bamsehund på 22kg/55cm – men fremstår på samme tid skrøbelig. Måske en Serra de Estrela blanding (portugisisk hyrde/vogterrace), han har i hvert fald nogen pelsen og sindet. Søde Maki er vaccineret og behandlet mod orm. Neutralisering er også inkluderet i adoptionsafgiften.

Tilbage i 2015 fandt en kvinde lille Maki, dengang ikke et år gammel, på gaden. Hun beholdt ham indtil for nylig, hvor hun flyttede fra hus til lejlighed og indleverede ham på internatet (med en kommentar om, at han jo egentlig ikke rigtig var hendes helt fra start) Vi er sikre på, at vi kan finde et bedre og meget mere omsorgsfuldt hjem til søde Maki. Han fortjener et bedre liv, end det han hidtil er blevet budt.

Søde Maki er en meget mild vovse, han er forsigtig af sig og bliver let overvældet når han er på udebane, så vi skal have fundet et stille og roligt hjem, hvor han bliver mødt med tålmodighed og får lov til at opleve verden i sit eget stilfærdige tempo. Han er typen der vil gemme sig, når der kommer gæster, og holder sig i baggrunden mest muligt. Ved første møde med nye mennesker er han usikker, men har man først vundet hans tillid, så har man en ven for livet. Maki er rar og venlig i kontakten med andre hunde.

Vi ønsker for Maki, at han får muligheden for at opleve det gode hundeliv og kan knytte sig til sin helt egen familie. Han er selvsagt ikke en hund, der matcher med en børnefamilie eller et liv inde i byen, men med ro omkring sig og masser af omsorg og rolige snuseture. Man skal være meget forsigtig og blid i håndteringen af Maki (se videoen – han bliver let overvældet)

Makis bagben er bøjede (se videoerne herunder), og dyrlægens vurdering er, at det formentlig er en medfødt tilstand. Det er sandsynligvis også årsagen til, at han oprindelig blev smidt på gaden. Var der blevet taget hånd om Maki, kunne det være blevet korrigeret med fysioterapi da han var hvalp, men ingen var der for ham dengang. Nu er Maki udvokset og der er ikke meget at gøre. Han har ikke smerter, han kan gå, løbe og han er ikke klar over, at han er lidt anderledes. Men f or ikke at belaste hans ben skal turene selvfølgelig begrænses, så han har brug for et hjem der kan tage de hensyn, der er behov for. Han er en sød og dejlig hund, så hvorfor skulle nogen bøjede bagben forhindre ham i at få et lykkeligt liv hos en kærlig familie?

Hunde portugal

Ch. American Dancer's YULE at Go and Win

V: American Dancer's Joy Forever Jive/ M: Wicca's Magic Dancer

geb. 24. Oktober 2003

Jeugdwinster Amsterdam 2004, Bundesjugendsiegerin 2004, CACIB Nürnberg 2005 BOB, Ortenau -Jugendsiegerin, Deutscher Jugend-Champion VDH, VDH Europasieger 2006, Deutscher Champion VDH, Bundessiegerin 2008, Welt-Veteranen-Siegerin 2012 Salzburg 2012

Ch. American Dancer's ZOE at Go and Win

V: American Dancer's Splash/ M: American Dancer`s Forever Together

geb.: 09. November 2004

VDH Jugend-Europasiegerin 2006, Deutscher Champion VDH

Go and Win American Chocolate

V: American Dancer's Sahbi/ M: American Dancer's Yule at Go and Win

Rheinlandjugendsiegerin 2008, Rheinlandsiegerin 2008 BOB, VDH-Europasiegerin 2008, Deutscher Champion VDH

Go and Win Carry On With Joy ("Joy")

V: Questar's Let The Sun Shine at Go and Win / M: American Dancer's Yule at Go and Win

FCI-Jahrhundert-Jugendsiegerin 2011, Bundessiegerin 2011

Abadessan's Bells N' Whistles ("Lykka")

V: Abadessan's American Dream / M: Abadessan's Speaking Of Love

Questar's Something In The Air at Go and Win ("Leoa")

V: Windruff All Paws On Deck / M: Questar's You Gotta Have A Dream

Go and Win Dani California ("Dani")

V: Questar's Let The Sun Shine at Go and Win / M: Go and Win American Chocolate

Deutscher Jugend-Champion VDH, Bundesjugendsiegerin 2011

Questar's Let The Sun Shine at Go and Win ("Anjo")

Anjo mit Thomas Hövener

V: Multi-Ch. Questar's Thunder and Lightning / M: Questar's Once In A Blue Moon

Deutscher Jugendchampion VDH, Deutscher Champion VDH, Internationaler Champion FCI, Bundessieger 2011, Multi-BOB, Tagestitel und Gruppenplatzierungen (Gruppe 8)

Go and Win Be A Lucky Star ("Diabo")

V: Aviators Lucky Charm / M: Go and Win American Chocolate

Hunde

Hvor er varen?

Radius søgning
  • København og omegn (70)
  • Aarhus (15)
  • Odense (14)
  • Aalborg (4)
  • Sjælland (194)
  • Jylland (152)
  • Fyn (27)
  • Bornholm (0)
  • Færøerne (0)
  • Grønland (0)
  • Bornholm (0)
  • Fyn (27)
  • Færøerne (0)
  • Grønland (0)
  • Jylland (152)
  • København og omegn (70)
  • Midt- og Vestjylland (32)
  • Nordjylland (24)
  • Nordsjælland (46)
  • Odense (14)
  • Sjælland (194)
  • Syd- og Sønderjylland (42)
  • Sydsjælland og Lolland-Falster (36)
  • Vestsjælland (42)
  • Østjylland (54)
  • Aalborg (4)
  • Aarhus (15)
  • 0-1.999 kr. (63)
  • 2.000-4.999 kr. (161)
  • 5.000-7.999 kr. (82)
  • 8.000-15.000 kr. (62)
  • større end 15.000 kr. (5)
  • Seneste 24 timer (32)
  • Seneste 48 timer (54)
  • Seneste 3 døgn (82)
  • Seneste uge (138)
  • Seneste 2 uger (212)
  • Alle dage (373)

Billedannoncer

  • Kun billedannoncer (344)
  • Kun billedannoncer (344)

Annoncen "Haster"

  • Kun "Haster" (6)
  • Kun "Haster" (6)
  • Kun fra NemID-brugere (140)
  • Kun fra NemID-brugere (140)

Annoncetype

  • Sælges (373)
  • Købes (43)
  • Byttes (1)
  • 2610 Rødovre
  • Dyreværnet - Foreningen Til Værn For Værgeløse Dyr
  • 2610 Rødovre
  • Dyreværnet - Foreningen Til Værn For Værgeløse Dyr
  • 2610 Rødovre
  • Dyreværnet - Foreningen Til Værn For Værgeløse Dyr
  • 2610 Rødovre
  • Dyreværnet - Foreningen Til Værn For Værgeløse Dyr
  • 2610 Rødovre
  • Dyreværnet - Foreningen Til Værn For Værgeløse Dyr
  • 2610 Rødovre
  • Dyreværnet - Foreningen Til Værn For Værgeløse Dyr
  • 4291 Ruds Vedby
  • Dansk godkendt kennel Hamann

DBA Køberbeskyttelse med PayPal

Sælger har valgt at sælge sin vare med DBA Køberbeskyttelse med PayPal. Når du betaler via PayPal sikres dit køb af en vare, som sendes med post eller leveringsfirma fra sælger til dig.

Hunde portugal

Wir suchen ein Zuhause

Leo, Leopold und Leonardo

Leo, Leopold und Leonardo sind 3 Pudel-Mix-Jungs im Alter von gerade 4 Monaten.

Paloma, 4 Monate alt, wird mittelgroß-groß.

Wilma, 4 Monate alt, Schulterhöhe ca. 22 cm.

Kendra, 4,5 Monate alt, dem Körperbau nach eher kleinbleibend.

Malcom, 4 Monate alt, wird mittelgroß, ist der kleinste der 5 Geschwister, Eltern sind beide bekannt. Ganz normaler neugieriger, verschmuster, verspielter Welpe.

Neyla, zusammen mit 3 Geschwistern ausgesetzt, daher beide Eltern unbekannt. Dem Körperbau nach bleibt sie eher klein.

Neo, 4 Monate alt, zusammen mit seinen 3 Schwestern ausgesetzt, daher beide Eltern unbekannt. Dem Körperbau nach bleibt er eher klein.

Duna, 5,5 Jahre alt, Schulterhöhe ca. 45 cm.

Pablo 4 Monate alt, wird mittelgroß. Elternteile sind beide bekannt.

Frederick und Piggeldy sind Brüder wie man unschwer erkennen kann.

Piggeldy und Frederick sind Brüder wie man unschwer erkennen kann.

Cinderella

1,5 Jahre alt. Schulterhöhe ca. 40 cm. Bei der ersten Läufigkeit schwanger geworden und so haben wir sie mit 4 Welpen vom Strassenrand eingefangen. Für einen weiteren aus dem Müll war sie die Amme.

Jackson, Eltern beide unbekannt, daher ist die Endgröße etwas schwer abzuschätzen. Er ist der kleinste der 5 Geschwister

Jackie, 4 Monate alt, wird wohl ausgewachsen irgendwas um die 40-45 cm Schulterhöhe haben.

Ellen in Hamburg

Ellen, Ende November alt genug zur Ausreise.

Elias, fast 6 Monate alt. Schulterhöhe ca. 40 cm. Immer gut drauf, etwas zurückhaltend, aber dann sehr verschmust und verspielt.

Estelle, fast 6 Monate alt. Schulterhöhe ca. 40 cm. Immer gut drauf, etwas zurückhaltend, aber dann sehr verschmust und verspielt.

Elina, Ende November alt genug zur Ausreise.

Dennis ist ein 2-3 jähriger Yorkshire-Mix, der grinsen kann.

Harry ist 7,5 Monate alt, Schulterhöhe 34 cm, 7 kg

Ivo, 8 Monate alt, Schulterhöhe 40-45 cm.

Janet, Eltern beide unbekannt, daher ist die Endgröße etwas schwer abzuschätzen. Klein-mittelgroß vermutlich

Maddox, 3 Monate alt, wird mittelgroß, Eltern sind beide bekannt. Er ist der größte der 5 Geschwister.

Mason, keine 4 Monate alt, wird mittelgroß, Eltern sind beide bekannt.

Fuzzy, 12 Monate alt, 30 cm Schulterhöhe. Sehr menschenbezogener und lieber Kerl.

Charlott, ca. 6 Monate alt, Schulterhöhe ca. 40 cm. Wurde mit 2 Geschwistern in einem Erdloch gefunden.

Bahia, 5,5 Jahre alt, Schulterhöhe ca. 40 cm.

Ivan, 8 Monate alt, ca. 45 cm Schulterhöhe.

Thilo, 9-10 Jahre alt, 30 cm Schulterhöhe.

Joey, Schulterhöhe 55 cm, nun 5 Jahre alt.

Adamo, 9 Monate alt, ein völlig unkomplizierter und sehr liebenswerter Kerl.

Tammi, 11 Monate alt, Schulterhöhe ca. 40 cm.

Edda, wird Ende Februar 1 Jahr alt, ca. 45 cm Schulterhöhe.

Tamina zwischen Hamburg und Lübeck

Tamina, genannt Mamsi, 5-6 Jahre alt, Schulterhöhe ca. 40 cm ist nun in einer Pflegestelle zwischen Hamburg und Lübeck.

Suzy, Schulterhöhe 40-45 cm Sie ist 5 Jahre alt.

Enrique, Ende November alt genug zur Ausreise.

Mica in der Nähe von Bremerhaven

Mica, 4 Jahre alt, Schulterhöhe 45-50 cm.

Berta, 2-3 Jahre alt, Schulterhöhe ca. 45 cm

Greta, 3,5 Jahre alt, Schulterhöhe ca. 55 cm, ganz tolles Schäferhundmixmädchen. Immer am Menschen, immer Augenkontakt, verspielt, verschmust, schlau

Simba ist 2 Jahre alt, hat ca. 50 cm Schulterhöhe.

Ines, 3-4 Jahre alt, ca. 35 cm Schulterhöhe.

Unsere Facebook Seite

Hier sind unsere Hunde auch bei Facebook zu finden.

4. Treffen der Ex-Portugiesen

Am 25. August 2018 von 11 bis 18 Uhr auf der Hundeauslauffläche Wulfsweg in 21502 Geesthacht, Worther Weg 112A. Das ist eine komplett und gut eingezäunte Wiese, auf der wir so gut wie alleine auf einem Samstag sind. Für einfacheres Finden, werden wir Luftballons am Eingang plazieren. Wetter spielt keine Rolle, wir kommen, wenn alles klappt zu dritt (Carla, Cristiana and me) extra aus Portugal und können uns das Wetter auch nicht aussuchen. Die Hunde müssen eh Gassi. Nicht nur wir würden uns über zahlreiches Erscheinen freuen, sondern auch sicherlich viele der Hunde über ein Treffen der alten Kumpels, Geschwister oder inzwischen ja sogar Eltern und Nachkommen. Bitte informiert auch alle Leute, die ihr kennt, die auch einen unserer Hunde haben, durch euch weitervermittelt oder die kommen wollen würden, da wir vielleicht aufgrund der Vielzahl an Vermittlungen nicht alle persönlich erreichen. Eingeladen sind natürlich auch alle fleissigen Helfer und Unterstützer.

Susanne und Sohnia

Glückliche Ex-Portugiesen

Hier ist unsere Facebook-Gruppe für adoptierte Hunde.

THE SIMS 4 HUNDE OG KATTE: FAQ

Find svarene på ofte stillede spørgsmål om The Sims 4: Hunde og katte Expansion Pack.

Hvad er The Sims 4 Hunde og katte?

*The Sims 4 Hunde og katte kræver The Sims 4-grundspillet (sælges separat) samt alle spilopdateringer.

Hvornår udkommer The Sims 4 Hunde og katte?

The Sims 4 Hunde og katte Expansion Pack udkom 10. november 2017.

Kan The Sims 4 Hunde og katte købes som fysisk eksemplar?

The Sims 4 Hunde og katte udkommer som fysisk eksemplar i en spilæske, der kan købes i butikker over hele verden. I visse lande indeholder spilæsken pc-diske – kontakt venligst din nærmeste forhandler for at få flere oplysninger. Alle versioner indeholder en kode, der giver dig mulighed for at downloade spillet til både pc og Mac via Origin™.

Hvor kan jeg købe The Sims 4 Hunde og katte?

Du kan købe The Sims 4 Hunde og katte på Origin eller hos udvalgte computerspilsforhandlere.

Hvad er minimumskravene for The Sims 4 Hunde og katte til pc?

  • OPERATIVSYSTEM: Kræver 64 Bit. Windows 7 (SP1), Windows 8, Windows 8.1 eller Windows 10
  • CPU: 1,8 GHz Intel Core 2 Duo, AMD Athlon 64 Dual-Core 4000+ eller tilsvarende (spillet kræver 2,0 GHz Intel Core 2 Duo, 2,0 GHz AMD Turion 64 X2 TL-62 eller tilsvarende i computere med integreret grafikkort)
  • RAM: Mindst 4 GB RAM
  • DISKDREV: DVD-drev er kun nødvendigt under installationen
  • HARDDISK: Mindst 3 GB ledig plads (14 GB, hvis du installerer sammen med The Sims 4) med mindst 1 GB yderligere plads til brugermateriale og gemte spil
  • GRAFIKKORT: 128 MB grafikkort-RAM og understøttelse af Pixel Shader 3,0. Understøttede grafikkort: NVIDIA GeForce 6600 eller bedre, ATI Radeon X1300 eller bedre, Intel GMA X4500 eller bedre
  • DIRECTX: DirectX 9.0c-kompatibel
  • LYDKORT: DirectX 9.0c-kompatibelt
  • STYRING: Tastatur og mus
  • ONLINE-KRAV: Du skal have en internetforbindelse for at aktivere produktet.

Hvad er minimumskravene for The Sims 4 Hunde og katte til Mac?

  • MINIMUM-STYRESYSTEM: Mac OS® X 10.7.5 (Lion)
  • CPU: Intel Core 2 Duo 2,4 Ghz-processor eller bedre
  • RAM: Mindst 4 GB RAM
  • HARDDISK: Mindst 3 GB ledig plads (14 GB, hvis du installerer sammen med The Sims 4) med mindst 1 GB yderligere plads til brugermateriale og gemte spil
  • GRAFIKKORT: NVIDIA GeForce 320M, 9600M, 9400M, ATI Radeon HD 2600 Pro eller bedre. 256 MB RAM på grafikkortet eller bedre
  • STYRING: Tastatur og mus
  • ONLINE-KRAV: Du skal have en internetforbindelse for at aktivere produktet.

Skal jeg købe pc- og Mac-versionerne hver for sig?

Hvert køb af The Sims 4 Hunde og katte giver adgang til både pc- og Mac-versionen af pakken, præcis som med The Sims 4-spillet.

Hvordan er The Sims 4 Hunde og katte aldersmærket?

The Sims 4 Hunde og katte Expansion Pack har fået aldersmærkningen T for teenager af ESRB.

The Sims 4 til pc The Sims 4 til konsol The Sims Mobile The Sims FreePlay Gennemse spil Seneste nyt Hjælpecenter EA Debatfora Om os Karrierer Danmark United States United Kingdom Australia France Deutschland Italia 日本 Polska Brasil Россия España Ceska Republika Suomi Mexico Nederland Norge Sverige Portugal 대한민국 台灣 Juridisk information Opdateringer for onlinetjenester Brugeraftale Fortroligheds-/cookiepolitik

Portugal: Visa- und Reisepassbestimmungen

Brauchen Sie ein Visum?

Unser bevorzugter Partner VisaCentral kann für Sie schnell und einfach ein Visum beantragen.

U.a. Staatsangehörige der folgenden, in der obigen Tabelle genannten Länder können auch mit gültigem Personalausweis/Identitätskarte einreisen:

EU-Länder und Schweiz (Ausnahmen: [1] Einen Reisepass benötigen Staatsangehörige von Dänemark und Irland (Rep.)).

Allgemein erforderlich, muss noch mindestens 3 Monate über das Visum hinaus gültig sein, wenn der Reisende kein EU-Bürger ist. Außerdem dürfen die Reisepässe von Nicht-EU-Bürgern nicht älter als zehn Jahre sein. Reisepässe von EU-Bürgern müssen während des Aufenthalts gültig sein.

Je nach Nationalität darf er abgelaufen sein (Deutschland max. 1 Jahr, Österreich und Schweiz max. 5 Jahre. Fluggesellschaften fordern jedoch häufig einen gültigen Reisepass.).

Portugal ist Unterzeichner und Anwender der EU-Rechtsakte (Schengener Abkommen).

Einige Fluggesellschaften haben andere Anforderungen an die Einreisedokumente als vom Staat Portugal vorgeschrieben. Deshalb sollte man sich unbedingt vor der Abreise mit der Fluggesellschaft in Verbindung setzen.

Für Madeira und die Azoren gelten die gleichen Einreisebestimmungen wie für Portugal.

Achtung: Visumpflichtige Personen müssen während ihres Aufenthaltes im Schengen-Raum einen Pass oder ein anderes anerkanntes Reisedokument sowie das Schengen-Visum mitführen.

Allgemein erforderlich, ausgenommen sind u.a. Staatsbürger der folgenden, in der obigen Tabelle genannten Länder für Aufenthalte von bis zu 90 Tagen:

(a) EU-Länder und Schweiz;

(b) [2] Türkische Staatsangehörige, die eine Aufenthaltsgenehmigung für ein Schengen-Land oder Monaco besitzen.

Anfragen an die Konsularabteilung der Botschaft (s. Kontaktadressen).

Einreise-, Transit- und Flughafentransitvisum.

Kurzzeit-Einreisevisum: Bis zu 90 Tage Aufenthalt. Transitvisa sind maximal 5 Tage gültig.

Ansonsten visumpflichtige Reisende, die aus einem Nicht-Schengen-Land mit dem nächsten Anschluss in ein anderes Nicht-Schengen-Land weiterfliegen, den Transitraum nicht verlassen und über gültige Weiterreisepapiere verfügen, benötigen kein Transitvisum.

Persönlich bei der zuständigen konsularischen Vertretung im Wohnsitzland des Antragstellers (s. Kontaktadressen).

Je nach Nationalität, Grund und Dauer des Aufenthalts unterschiedlich. Nähere Angaben erteilen die zuständigen konsularischen Vertretungen. (s. Kontaktadressen).

(b) Ggf. alle Dokumente im Original, die den Zweck (z. B. Einladung von Privatpersonen oder Firmen, ärztliches Attest und Terminvereinbarung beim behandelnden Arzt oder in einem Krankenhaus) und die Bedingungen des geplanten Aufenthalts (z. B. Hotelreservierung) rechtfertigen.

(c) Dokumente, die beweisen, dass der (eingeladene) Ausländer über ausreichende Mittel zur Bestreitung der Kosten für Aufenthalt und Rückreise sowie für eventuelle Kosten für seine ärztliche Versorgung verfügt, ggf. in Form einer Kostenübernahmeverpflichtung.

(d) Dokument, das beweist, dass der Ausländer auf individueller oder kollektiver Grundlage Inhaber einer die Kosten für die Rückführung aus ärztlichen Gründen, die dringende ärztliche Behandlung und/oder Krankenhausversorgung deckenden gültigen Auslandsreisekrankenversicherung ist. Grundsätzlich muss der Antragsteller eine Versicherung im Wohnsitzstaat abschließen. Wenn der Gastgeber eine Versicherung für den Antragsteller abschließt, so muss er dies im eigenen Wohnsitzstaat tun. Die abgeschlossene Versicherung muss für das gesamte Gebiet der Schengen-Staaten und für die ganze Dauer des Aufenthalts gelten. Die Versicherung muss eine minimale Deckung von 30.000 € aufweisen.

(f) 1 biometrisches Passbild.

Staatsangehörige von visumpflichtigen Ländern müssen vor der Einreise in den Schengenraum ein Schengenvisum für das Land beantragen, in das zuerst bei der Durchreise durch den Schengenraum eingereist wird. Dieses wird nur bei der zuständigen konsularischen Vertretung des Landes, in dem die Person ihren dauerhaften Wohnsitz hat, ausgestellt. Deshalb werden bei den portugiesischen Vertretungen in Deutschland und Österreich Visa nur noch in Individualfällen ausgestellt.

Informationen von der zuständigen konsularischen Vertretung (s. Kontaktadressen).

Kurzfristiger Aufenthalt: Zwischen 2 und 10 Arbeitstagen.

Längerfristiger Aufenthalt: Mehrere Monate.

Ausländer müssen über eine Geldsumme von 75 € und darüber hinaus über 40 € pro Tag verfügen, wenn sie kein gültiges Rück- oder Weiterreiseticket vorweisen und keine bezahlte Unterkunft belegen können. Davon ausgenommen sind Staatsbürger der EU-/EFTA-Länder und der Schweiz. Nähere Informationen bei den konsularischen Vertretungen (S. Kontaktadressen).

EU-Bürger, die sich länger als die visumfreien 3 Monate in Portugal aufhalten wollen, müssen sich bei der zuständigen Verwaltungsbehörde ihr Aufenthaltsrecht bescheinigen lassen. Dazu ist u. U. der Reisepass erforderlich.

Deutsche: Personalausweis, maschinenlesbarer Kinderreisepass oder eigener Reisepass.

Österreicher: Personalausweis oder eigener Reisepass.

Schweizer: Identitätskarte oder eigener Reisepass.

Anmerkung: Für die Kinder gelten jeweils die gleichen Visumbestimmungen wie für ihre Eltern.

Achtung: Minderjährige Ausländer unter 18 Jahren, die ihren ständigen Wohnsitz in Portugal haben, müssen bei der Ausreise aus Portugal eine Reiseerlaubnis der/des Erziehungsberechtigten mit sich führen.

Hinweis: Die Anforderungen einzelner Fluggesellschaften an die von ihren Passagieren mitzuführenden Dokumente weichen z.T. von den staatlichen Regelungen ab.

Seit dem 27. Juni 2012 benötigen Kinder für Reisen in das Ausland (auch innerhalb der EU) ein eigenes Reisedokument (Reisepass / Kinderreisepass). Eintragungen von Kindern in den elterlichen Reisepass sind nicht mehr möglich.

Botschaften und Fremdenverkehrsämtern

Generalkonsulate in Le Grand-Saconnex/Genf und Zürich. Konsularagenturen in Lugano und Sion.

Honorarkonsulate in Innsbruck, Linz, Graz und Salzburg.

Generalkonsulate in Düsseldorf, Hamburg und Stuttgart.

(Abteilung der Botschaft: für Deutschland, Österreich und die Schweiz zuständig.)

Anmerkung: Die Adressen der Fremdenverkehrsämter der Regionen Portugals sind unter den jeweiligen Einträgen der Provinzen zu finden (siehe: Azoren, Algarve etc.).

Brauchen Sie ein Visum?

Unser bevorzugter Partner VisaCentral kann für Sie schnell und einfach ein Visum beantragen.

Mit über 50 Jahren Erfahrung sind CIBT und die Tochtergesellschaft VisumCentrale die größten und etabliertesten Visum- und Reisepassdienstleister der Welt.

VisumCentrale verfügt über die Kompetenz, das Knowhow und die internationalen Netzwerke, die für die schnellstmögliche Organisation von Reisedokumenten und Legalisierungen erforderlich sind.

Angebot von VisumCentrale:

  • Minimale Bearbeitungszeiten.
  • Komplettservice.
  • Visum- und Reisepassexperten.
  • Sichere Bearbeitung.
  • Auftragsverfolgung in Echtzeit.

Will Kwon Ji-Yong take center stage to denounce the dog-meat trade? Help save Korean dogs!

0 людей подписали. Следующая цель: 7 500

Will Kwon Ji-Yong take center stage to denounce the dog-meat trade? Help save the Korean dogs!

Kwon Ji-Yong is a well-known ‘star’ in Korea; one of many made fabulously rich through, for example, appearances on film, television or being the advertising ‘face’ for prestigious companies.

These stars can boast good looks, talent - and now fame and fortune, because their fans love them and the entertainment and fashion world wants them.

So we are now asking for them to do their bit in return, by being a public ‘face’ in opposition to the appalling dog and cat-meat trades.

There is no limit to the cruelty and abuse that is carried out within these shameful trades, and there is nothing that these traders won’t do to turn a profit. But there must be a limit on how long these aberrant trades can be allowed to continue.

Kwon Ji-Yong please help light up the darkness for these animals by publicly denouncing the dog and cat-meat trades in your country, South Korea.

Kwon Ji-Yong (G-Dragon)

3 Huiujeong-ro 1-gil, Mapo-gu, Seoul

Postal code 04028

Mailing Address in Korean:

서울특별시 마포구 희우정로1길 3

Завершить свою подпись

0 людей подписали. Следующая цель: 7 500

Euro Puppy

Lifetime Health Guarantee

  • Responsible Dog Owner Exam

  • Looking for the Perfect,

    Featured Puppies & Dogs for Sale

    Our Best Beauties Waiting for a Home

    German Shepherd Dog

    Damian Marley

    Euro Puppy the company you can trust

    ". buying a puppy from Euro Puppy is like hiring someone to do the bulk of the work so that only the good bits are left to you. " - says Sara, a happy Golden Retriever owner, living in Qatar.

    You could do the work we do yourself,

    no doubt about it. You could travel around Europe visiting the finest European breeders in person (most probably with the help of an interpreter!).

    Arranging documents, health checks and travel arrangements. But the fact is, you don’t want to do all this. The fact is you don’t have to! All you want is a healthy puppy that makes your family complete, and that is exactly what Euro Puppy provides for you. Trust Euro Puppy to do all the work and bring you the very best puppy. We are the choice of over 5000 happy families during more than 15 years of service.

    How to Get your Dream Puppy

    You find your dreamy puppy on our site

    You can get advice from our breed experts

    You can reserve your puppy with our secure payment system

    You relax while we get to work organising everything for you

    We offer a pre departure training and socialization service

    We take your puppy to a veterinary for a pre flight check up

    We safely ship your puppy to you when it is old enough to travel

    You meet your puppy and begin your life together

    Classic Breeds that never Go Out of Fashion

    All puppies for sale

    Caucasian Mountain Dog

  • German Shepherd Dog

  • Yorkshire Terrier

  • Labrador Retriever

  • Cavalier King Charles Spaniel

  • Rottweiler

  • English Bulldog

  • French Bulldog

  • English Cocker Spaniel

  • Golden Retriever

  • Great Dane

    Most popular

    Sensational puppies that everyone wants

  • New Arrivals

    Latest furry bundles from the breeders

  • Breeder's Choice

    The experts Pick of the Litter

  • Best Prices

    Great Value, Quality Bred Puppies

  • Best of Euro Puppy

    The Most Exclusive Puppies from Champion Parents

  • I'm Adopted

    Puppies that have found their Families

  • The Puppy Matters

    Feel Safe and Secure in your Choice!

    Breeder Inspection

    Before we put a puppy on the Euro Puppy site, we visit the breeder in person, check the living conditions, and inspect every puppy. Only then when we have ensured everything meets our, and your, high standards, will a perfect puppy be waiting for you on our site.

    Committed to You and your Puppy

    Buying a puppy online is a big deal for you, no doubt about it. And it is a big deal for us too! Throughout your journey with us, from the moment you first contact us, to after you have chosen your puppy, even beyond when you are together with your puppy, you will get personal support from us.

    Fully vaccinated and dewormed puppy

    Health and safety always comes first! Every single puppy gets the best treatment. All our puppies are given every vaccination required for their age and your location and are fully dewormed up to date. All the health, vet, and vaccination documents will arrive with your puppy.

    Lifetime Health Guarantee

    A puppy is a long term joy and a long term commitment on your part. So you deserve to feel real peace of mind knowing you are protected for the whole time you are together with your dog. This is what you receive from Euro Puppy, guaranteed.

    Pre departure Check up with vet

    Every Puppy gets a final check up at the vet, and only if they are given the full all clear, do we allow them to safely travel to you.

    Safely Shipped

    We deliver your puppy through pet friendly airlines, such as Lufthansa, KLM, Qatar Airways, in a comfortable crate, climate controlled cabin, and ensure the puppy has the shortest possible journey. If an overnight layover is necessary, we ensure that the Airline provides a full pet service.

    Adopt from Euro Puppy to have your very own dream puppy

    that will complete your life!

    The Euro Puppy Dog Owner Corner Over 5000 Happy Families all Around the World

    Euro Puppy is proud and honoured to have helped 1000’s of dog lovers all over the globe in the last 15 years. And many of them are happy to come back to us, often years later to give us a glimpse into their happy lives. Check these stories out before you choose, and then become part of our happy family!

    Shopping at Euro Puppy

    Knowledge base

    Company Info

    Payment options

    Connect with us

    Subscribe to our Newsletter

    © Euro Puppy, INC. 2001-2018 all rights reserved

    Merial is now part of Boehringer Ingelheim

    With an eye on the changing global issues that are driving our sector, our attention focuses above all on one critical question: What does the world need from an animal health company?

    From pharmaceutical drugs and biological vaccines to wellness products, we develop smart solutions for a range of species and animal health issues. We’ve pioneered many game-changers in veterinary medicine – and we’re looking to our customer's needs to guide us into the future.

    A vision for the future

    Rooted in some of the most important historic milestones in biological science and pharmaceutical products, we have always been a true innovator in the field of animal health.

    Responsibility

    We believe that the animal health industry can play an important role in creating a sustainable future where both humans and animals thrive

    Find Your Place

    Are you interested in joining the most passionate people in animal health? Discover Boehringer Ingelheim and explore career opportunities at our company.

    Follow us

    Merial © is part of Boehringer Ingelheim.

    You have chosen to leave the Merial.com website

    You are going to access one of our company's websites. Practices and regulations can be different from one country to another. As a result, the information provided in the site which you are going to visit may not be appropriate for product use in your country.

    Комментариев нет:

    Отправить комментарий

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...